dijous, 17 de maig del 2007

Palilleros

Continuant amb el tema que ha obert en Josep Antoni sobre els palilleros...
Com que de fotos de palillero amb uniforme de Dr Livingstone, Supongo no en tinc cap, en poso una de meva fent de dominguero agosarat, baixant del Mont Perdut. (És feta del meu cosí)

Tot i que s'ha de reconèixer que els pals van bé quan hi ha desnivells forts o el terreny patina (ja se sap què va passar l'altre dia a la creu de gurb) funcionen molt bé. Jo sóc de l'altre grup, dels que van a pujar al Mont Perdut amb la bossa del caprabo, la cantimplora (no fa massa anava amb ampolla d'aigua de ribes rererereciclada), el bocata de pernil salat, una llauna d'isabel, una taronja, la càmera penjada al coll, pantalons curts i màniga curta i no ens en descuidem! sense crema solar ni ulleres de sol, eh, però amb gorra!. El més bo d'això és quan arribes a dalt i et trobes els palilleros amb tot l'equip d'expedició i amb la cara de tontos que se'ls queda.... Seguidament les fotos de rigor al punt geodèsic i una panoràmica de 360º d'11 fotos de la vista dels del cim.
Després venen les conseqüències quan arribes a baix, la pell tota cremada, la corretja de la càmera marcada al coll i a les butxaques, la bossa del caprabo estripada entre els altres residus (que a la muntanya no es llença res!)
Ah, ja me'n descuidava, ara en comptes de gorra tinc el barret vermell (no hi havia cap color més cridaner).


Focal: 7.8mm
Obertura: F5.6
Sensibilitat: ISO100
Velocitat: 1/350
compensació: 0 EV
Minolta F-200

1 comentari:

Armando Bronca ha dit...

et falta tenir els genolls pelats per semblar encara més un dominguero en circumstàncies.... que ha caigut més d'una vegada per anar com va la gent al super els dissabtes, a més els pantalons curts de domingureo són intercanviables amb el xandal i no ens oblidem de la indispensable rinyonera!!!